error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Steenhuis of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Hoogezand laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Steenhuis uit Hoogezand. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Steenhuis kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Steenhuis is opgericht in 01-08-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 02077883. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Steenhuis
  • Nieuweweg 61, 9603BH, Hoogezand
  • 0598 630263
Branche
Boekhouder
KVK
02077883
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders