Administratiekantoor Steenhuis is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Hoogezand.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Steenhuis bestaat al sinds 01-08-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 02077883. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Steenhuis uit Hoogezand. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Steenhuis regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.