error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Stavorinus of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Groningen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Stavorinus uit Groningen. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Stavorinus kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Stavorinus is geopend op 01-03-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01153969. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Stavorinus
  • Roelofsstraat 32, 9744JP, Groningen
  • 050 5566845
  • j.stavorinus@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01153969
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders