Administratiekantoor Stam is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt van Alblasserdam.

Meer weten over Administratiekantoor Stam uit Alblasserdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Stam kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Stam is geopend op 01-02-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 24390190. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.