error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Stam of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountants in de omgeving van Alblasserdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Stam uit Alblasserdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Stam doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Stam is opgericht in 01-02-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24390190. Daarnaast vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Stam
Branche
Boekhouder
KVK
24390190
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders