error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Spijkers is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Oost West en Middelbeers.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Spijkers uit Oost West en Middelbeers. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Spijkers regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Spijkers is opgericht in 01-01-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 30141031. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Spijkers
  • Tinnegieter 18, 5091GN, Oost West en Middelbeers
  • 013 5144722
Branche
Boekhouder
KVK
30141031
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders