error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sonia is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Lelystad.

Meer weten over Administratiekantoor Sonia uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sonia kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Sonia is opgericht in 08-07-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 66436583. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Sonia
  • Vennendal 84, 8219CE, Lelystad
Branche
Boekhouder
KVK
66436583
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-07-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders