Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in Winschoten laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens bestaat al sinds 01-01-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 54319870. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens uit Winschoten. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Sokolowski & Klaassens kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.