error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Snel is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Den Helder.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Snel uit Den Helder. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Snel doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Snel is geopend op 17-04-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60533153. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Snel
  • Pluto 1, 1785AN, Den Helder
  • 0223 633682
Branche
Boekhouder
KVK
60533153
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders