Administratiekantoor Smits is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie specialisten in de regio van Schijndel laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Smits uit Schijndel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Smits doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Smits bestaat al sinds 01-10-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 17108212. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.