error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Slier is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor Slier uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Slier kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Slier is geopend op 01-10-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 61778451. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Slier
  • J.P. Kloosstraat 63, 1022KD, Amsterdam
Branche
Boekhouder
KVK
61778451
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders