error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor SLAWSKA is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Netterden laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor SLAWSKA uit Netterden. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor SLAWSKA doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor SLAWSKA is opgericht in 01-06-2014 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 60787643. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor SLAWSKA
  • Slawijkseweg 9, 7077AM, Netterden
Branche
Boekhouder
KVK
60787643
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders