Administratiekantoor Slager is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Stavenisse.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Slager is geopend op 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 22031692. Tot slot vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Slager uit Stavenisse. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Slager regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

Vele bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.