error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Slager of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Stavenisse.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Slager uit Stavenisse. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Slager regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Slager is opgericht in 01-01-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 22031692. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Slager
  • Poststraat 2, 4696BB, Stavenisse
  • 016 6697010
  • www.akslager.eu
  • jslager@zeelandnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
22031692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1991
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders