error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Slagboom is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Breda laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Slagboom uit Breda. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Slagboom kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Slagboom bestaat al sinds 01-12-1974 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 20042544. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Slagboom
Branche
Boekhouder
KVK
20042544
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-12-1974
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders