error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Slaats is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de omgeving van Hilvarenbeek laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Slaats uit Hilvarenbeek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Slaats kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Slaats is geopend op 01-05-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 18080925. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Slaats
Branche
Boekhouder
KVK
18080925
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders