Administratiekantoor SK is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Zwolle.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor SK is geopend op 26-01-2018 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 70730601. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor SK uit Zwolle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor SK kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.