error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor S.J.N. Bakker is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Arnhem.

Meer weten over Administratiekantoor S.J.N. Bakker uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor S.J.N. Bakker doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor S.J.N. Bakker is geopend op 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 09079089. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor S.J.N. Bakker
  • Gemertstraat 29, 6844HD, Arnhem
  • 026 3830323
Branche
Boekhouder
KVK
9079089
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders