error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Sjaak Verweij of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van accountants in de buurt van Eindhoven.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Sjaak Verweij uit Eindhoven. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Sjaak Verweij doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Sjaak Verweij bestaat al sinds 01-05-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 68736495. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Sjaak Verweij
Branche
Boekhouder
KVK
68736495
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders