error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sitra is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Grootegast.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Sitra uit Grootegast. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sitra kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Sitra is opgericht in 01-09-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 02061129. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Sitra
  • Duindoornstraat 15, 9861CX, Grootegast
  • 0594 612760
Branche
Boekhouder
KVK
02061129
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders