error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sitra is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de regio van Grootegast.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Sitra is geopend op 01-09-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 02061129. Tot slot zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Sitra uit Grootegast. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Sitra neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Administratiekantoor Sitra
  • Duindoornstraat 15, 9861CX Grootegast
  • 0594 612760
Branche
Boekhouder
KVK
02061129
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders