Administratiekantoor Sita is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de regio van Assendelft.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Sita bestaat al sinds 11-12-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 64733300. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Sita uit Assendelft. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Sita neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige accountants willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.