error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sita is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Assendelft.

Meer weten over Administratiekantoor Sita uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sita kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Sita is geopend op 11-12-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 64733300. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Sita
  • Omweg 36, 1566HP, Assendelft
  • 06-14776210
Branche
Boekhouder
KVK
64733300
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
11-12-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders