error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Silvester of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Leiden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Over deze accountant

Administratiekantoor Silvester bestaat al sinds 01-01-1988 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27330030. Ook vind je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Silvester uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Silvester regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Administratiekantoor Silvester
  • Plantijnstraat 38, 2321JD Leiden
  • 071 5218109
Branche
Boekhouder
KVK
27330030
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders