error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Silvester is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Leiden laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Silvester uit Leiden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Silvester kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Silvester bestaat al sinds 01-01-1988 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27330030. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Silvester
  • Plantijnstraat 38, 2321JD, Leiden
  • 071 5218109
Branche
Boekhouder
KVK
27330030
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders