error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor SHN of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in Amsterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor SHN uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor SHN neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor SHN is geopend op 09-05-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 66001323. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor SHN
  • Grubbehoeve 24, 1103GG, Amsterdam
Branche
Boekhouder
KVK
66001323
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-05-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders