error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor SHBA of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de regio van Nieuwerkerk.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor SHBA is geopend op 21-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 62456555. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor SHBA uit Nieuwerkerk. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor SHBA neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Administratiekantoor SHBA
  • Erling Steenstraat 28, 4306AM Nieuwerkerk
  • 06-14698726
Branche
Boekhouder
KVK
62456555
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-01-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders