Administratiekantoor Serroukh is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Serroukh is opgericht in 01-09-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24352254. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Serroukh uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Serroukh kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.