error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Serroukh of een andere accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Rotterdam.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Serroukh uit Rotterdam. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Serroukh kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Serroukh is opgericht in 01-09-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24352254. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Serroukh
  • Van Deventerstraat 15unit 25, 3029AW, Rotterdam
  • 010 4091710
Branche
Boekhouder
KVK
24352254
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2003
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders