error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor SERA is een administratie expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Heerde laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor SERA uit Heerde. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor SERA regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor SERA is opgericht in 01-01-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08187851. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor SERA
  • Engweg 1, 8181PS, Heerde
  • 0578 690348
  • sera1@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08187851
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders