error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sengers is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Waalre.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Sengers uit Waalre. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Sengers neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Sengers is geopend op 01-01-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 68766149. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Sengers
  • Kempenhorst 10, 5581WC, Waalre
Branche
Boekhouder
KVK
68766149
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders