Administratiekantoor Scholtens is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om passende offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Uithuizen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Scholtens uit Uithuizen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Scholtens neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Scholtens is opgericht in 01-01-1991 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 01142330. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.