error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Scholing is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van accountancy kantoren in de regio van Meppel laat jij jouw informatie achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Scholing uit Meppel. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Scholing doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Scholing is opgericht in 01-01-1995 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 01142269. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Scholing
  • Lepelaar 24, 7943SH, Meppel
  • 0522 242330
  • as.accounts@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1142269
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders