error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Schol of een vergelijkbare boekhouder voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Willemstad.

Meer weten over Administratiekantoor Schol uit Willemstad? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Schol kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Schol bestaat al sinds 01-04-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 20072702. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Schol
  • Voorstraat 56, 4797BH, Willemstad
  • 0168 472974
Branche
Boekhouder
KVK
20072702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders