error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Schmitz is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Voorburg.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Schmitz uit Voorburg. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Schmitz kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Schmitz bestaat al sinds 01-10-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 29048577. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Schmitz
  • Tulpentuin 171, 2272BS, Voorburg
  • 0182 635415
Branche
Boekhouder
KVK
29048577
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders