Administratiekantoor Schmitz is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Voorburg.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Schmitz is opgericht in 01-10-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 29048577. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor Schmitz uit Voorburg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Schmitz neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.