Administratiekantoor Schippers is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende offertes te ontvangen van administratie bedrijven in de omgeving van Nieuw-Weerdinge laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Schippers bestaat al sinds 17-09-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 01162751. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Schippers uit Nieuw-Weerdinge? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Schippers neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.