Administratiekantoor Schellekens is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Schellekens bestaat al sinds 01-07-1973 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17241899. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Schellekens uit 's-Hertogenbosch? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Schellekens kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.