error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Schalker of een andere boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in Delft laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Schalker uit Delft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Schalker neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Schalker bestaat al sinds 01-10-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 69657440. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Schalker
  • Loudonstraat 24, 2613CV, Delft
Branche
Boekhouder
KVK
69657440
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders