error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Schaap-van Leeuwen is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede offertes in te zien van administratie specialisten in de buurt van Voorhout laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Schaap-van Leeuwen uit Voorhout. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Schaap-van Leeuwen regelt dit, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Schaap-van Leeuwen is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 28084626. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Schaap-van Leeuwen
  • Jan van der Jagtstraat 1, 2215MG, Voorhout
  • 0252 232086
  • marianne.schaap@casema.nl
Branche
Boekhouder
KVK
28084626
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders