error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Scala of een vergelijkbare accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de omgeving van Veen.

Meer weten over Administratiekantoor Scala uit Veen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Scala kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Scala bestaat al sinds 14-02-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 52166120. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Scala
Branche
Boekhouder
KVK
52166120
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-02-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders