error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor SB of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor SB uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor SB regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor SB bestaat al sinds 27-09-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 60378212. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor SB
Branche
Boekhouder
KVK
60378212
Bedrijfsvorm
Stichting
Oprichtingsdatum
27-09-1993
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders