Weten wat Administratiekantoor Saskia Timmermans of een andere administrateur voor je kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Utrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Saskia Timmermans uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Saskia Timmermans neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Saskia Timmermans is geopend op 16-08-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 50606794. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.