error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Saskia Timmermans is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in de regio van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Saskia Timmermans uit Utrecht. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Saskia Timmermans kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Saskia Timmermans bestaat al sinds 16-08-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 50606794. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Saskia Timmermans
  • David Ben Goerionstraat 20, 3573XN, Utrecht
  • 030 2960959
Branche
Boekhouder
KVK
50606794
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-08-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders