Erachter komen wat Administratiekantoor Sascha of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Rijswijk laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Sascha uit Rijswijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sascha kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Sascha is opgericht in 01-04-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27287636. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.