error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Sandra Schuurmans of een vergelijkbare boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van bedrijven in de regio van Almere.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Sandra Schuurmans uit Almere. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Sandra Schuurmans kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Sandra Schuurmans bestaat al sinds 18-03-2013 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 57458359. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Sandra Schuurmans
  • Idéfixstraat 23, 1336MP, Almere
  • 06-28405307
Branche
Boekhouder
KVK
57458359
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-03-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders