error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Sandra of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de buurt van Oude Wetering.

Meer weten over Administratiekantoor Sandra uit Oude Wetering? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Sandra kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Sandra is geopend op 01-01-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 62456431. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Sandra
  • Schoener 13, 2377DB, Oude Wetering
  • 06-50426653
Branche
Boekhouder
KVK
62456431
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders