error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sandee is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Bilthoven.

Meer weten over Administratiekantoor Sandee uit Bilthoven? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Sandee kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Sandee bestaat al sinds 01-07-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 32069800. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Sandee
  • Planetenbaan 651, 3721KV, Bilthoven
  • 030 2202066
  • sandee@tiscali.nl
Branche
Boekhouder
KVK
32069800
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders