Administratiekantoor Sabrina is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Medemblik.

Meer weten over Administratiekantoor Sabrina uit Medemblik? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sabrina kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Sabrina is opgericht in 20-10-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 61701807. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.