error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor S.A. Janssen is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Losser laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor S.A. Janssen uit Losser. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor S.A. Janssen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor S.A. Janssen is opgericht in 01-01-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 62156152. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor S.A. Janssen
  • Dingeldeinstraat 2, 7582ZL, Losser
  • 06-24406531
Branche
Boekhouder
KVK
62156152
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders