Administratiekantoor S. van Leeuwen is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende offertes in te zien van boekhoud experts in de regio van Leusden laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor S. van Leeuwen uit Leusden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor S. van Leeuwen doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor S. van Leeuwen bestaat al sinds 29-11-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 32119594. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste accountants willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.