error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor S. Sardar of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Bergen op Zoom laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor S. Sardar uit Bergen op Zoom? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor S. Sardar regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor S. Sardar is opgericht in 02-09-2011 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 53470672. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor S. Sardar
  • Ruytershoveweg 17, 4622RJ, Bergen op Zoom
  • 0164-684014
Branche
Boekhouder
KVK
53470672
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-09-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders