error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor S. Brouwer of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Akkrum laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor S. Brouwer uit Akkrum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor S. Brouwer kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor S. Brouwer is geopend op 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 01140608. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor S. Brouwer
  • De Parse 8, 8491PJ, Akkrum
  • 058 2122548
  • s.brouwer7@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
01140608
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders