error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor S. Brouwer is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de regio van Akkrum laat je jouw details achter in het formulier.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor S. Brouwer is geopend op 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01140608. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor S. Brouwer uit Akkrum. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor S. Brouwer neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor S. Brouwer
  • De Parse 8, 8491PJ Akkrum
  • 058 2122548
  • s.brouwer7@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
01140608
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders