error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Rolink of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van Klazienaveen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Rolink uit Klazienaveen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Rolink regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Rolink is opgericht in 15-01-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04069258. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Rolink
  • Dordsedijk 502, 7891NS, Klazienaveen
  • 0591 318319
Branche
Boekhouder
KVK
04069258
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-01-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders