error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor RoKaVo is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de regio van Baarn.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor RoKaVo uit Baarn. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor RoKaVo regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor RoKaVo is geopend op 01-03-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 60861614. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor RoKaVo
  • Madelieflaan 4, 3742ER, Baarn
  • 035 5415241
Branche
Boekhouder
KVK
60861614
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders