Administratiekantoor Rohes is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountants in de regio van Zaandam laat jij jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Rohes uit Zaandam. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Rohes regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Rohes bestaat al sinds 11-10-1985 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 35018190. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.