error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Rob Bakker of een andere administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in Andijk laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Rob Bakker uit Andijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Rob Bakker kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Rob Bakker is opgericht in 01-07-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37126307. Daarnaast vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Rob Bakker
  • Proserpinestraat 15, 1619VN, Andijk
  • 06-16197001
  • rob.bakker.ak@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
37126307
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders