Administratiekantoor R.M. van Leeuwen is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud experts in de regio van Sassenheim laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor R.M. van Leeuwen is geopend op 01-01-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 60110392. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Meer weten over Administratiekantoor R.M. van Leeuwen uit Sassenheim? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor R.M. van Leeuwen kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.