error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor R.M. van Leeuwen of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Sassenheim laat je jouw informatie achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor R.M. van Leeuwen uit Sassenheim. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor R.M. van Leeuwen regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor R.M. van Leeuwen is opgericht in 01-01-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 60110392. Ook vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor R.M. van Leeuwen
  • Johan Dixstraat 37h, 2171KG, Sassenheim
Branche
Boekhouder
KVK
60110392
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders