error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor R.L. Kohlbrugge is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Amsterdam.

Meer weten over Administratiekantoor R.L. Kohlbrugge uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor R.L. Kohlbrugge neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor R.L. Kohlbrugge is geopend op 01-04-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33258193. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor R.L. Kohlbrugge
  • Singerstraat 34, 1064WP, Amsterdam
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
33258193
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders